Post thumbnail

NOVO RUHO, STARA ADRESA

POSTED BY ESSCG June 16, 2017

Poštovani ljubitelji video igara,

Elektronski sportovi svakog dana sve su popularniji i zastupljeniji širom svijeta. Crna Gora, još od 2014. godine, ima svoj E-Sports Savez koji se godinama trudio da stvara povoljnu atmosferu za razvoj i promociju elektronskih sportova među mladim ljudima.

Rezultati koji stoje za nama svjedoče da smo napravili značajan iskorak i da smo pokazali da Crna Gora jednom može biti lider u globalnim trendovima. Ono što nas očekuje su sve veći izazovi da elektronske sportove u Crnoj Gori ne samo promovišemo već i dovedemo na jedan značajan profesionalni nivo. Zbog toga ćemo se truditi u narednim sezonama da uvodimo novine i postepeno profesionalizujemo cjelokupnu scenu.

Na tom putu biće dosta pogrešaka, biće dosta propusta, ali biće i dosta uspjeha. Trebamo sve vas, da nam pomognete da Crnu Goru pozicioniramo na sami vrh globalnog E-Sports svijeta. Mi smo sigurni da u Crnoj Gori postoji potencijal koji zaslužuje da bude viđen i koji zaslužuje da bude rame uz rame sa ostalim gigantima ove industrije. E-Sports Savez Crne Gore vas poziva da budete dio jedne velike priče, jedne velike porodice. Vrata za sve ljude, istinske ljubitelje video igara, su uvijek otvorena i nadam se da ćete u E-Sports Savezu prepoznati partnera, ali prije svega i prijatelja.

Ova sezona biće zahuktavanje za sve ono što predstoji, a predstoji nam mnogo toga. Zato tastature i miševe pod ruku i spremite se za gejmersku groznicu koja će obuhvatiti našu državu.

U nadi da ćete prepoznati potencijal,

Filip Šoć (izvršni direktor) i kolektiv E-Sports Saveza Crne Gore

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *